menu

Egro volautomaat

Voor onderhoud aan uw Egro Spiri, 50 serie Coffee, Hot water and Top Milk, 70 serie idem VT42 (90 serie) and Milker, VT53 (90serie) idem met cappuccino tore en de Egro One Top Milk and Coffee volautomaat is KoffieSnel.nl Espressoservice bij uitstek "De expert" voor een van dit type machines. Ons bedrijf zag medio juli 2004 het levenslicht. Henri Bijl besloot toen KoffieSnel.nl Espressoservice als eenmansbedrijf op te richten. Met de jaren zijn wij gegroeid waardoor wij nu 5 goed opgeleide monteurs hebben die door heel het land storingen oplossen en onderhoudswerkzaamheden verrichten.

Het juist onderhouden voor uw Egro volautomaat
Niets gaat boven de sterke kop espresso, met inbegrip van alle overige mogelijkheden, die uw Egro volautomaat of koffiemachine voor u maakt. De laatste tijd is de koffie echter wat minder lekker, dus u vermoedt dat er onderhoud aan de machine nodig is. KoffieSnel.nl Espressoservice staat voor u klaar op de volgende manieren:

U kunt ook bij ons terecht voor het afsluiten van een onderhoudscontract:
Neem voor het onderhoud van uw pistonmachine/Schaerer, en of Egro volautomaten en koffiemachine vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer: 085 – 7325540. Via onze website kunt u ook onze contracten bekijken, waar u de keuze hebt uit:

Onderhoud wordt in overleg met u geregeld. Wanneer er zich calamiteiten voordoen krijgt u van ons een leentoestel waardoor u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten.

Naast een gedegen koffiemachine zoals een Egro volautomaat is de juiste waterhardheid van belang voor een goede crèmelaag en de koffiesmaak. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste waterhardheid. Een goede waterontharder is het enige wat u hiervoor nodig heeft. Door het gebruik van de waterontharder blijft de kalkafzetting beperkt. Mede hierdoor wordt de levensduur van uw machine verlengd en nemen de onderhoudskosten af.

Meer informatie over onze zaak onze service en het laatste nieuws
Als u graag meer informatie wenst over onze reparatie- en onderhoudsservice voor bijvoorbeeld een Egro koffiemachine dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons telefoonnummer: 085 – 7325540. Via onze website kunt u eens kijken naar onze onderhoudscontracten, waarbij u ervan verzekerd bent dat uw volautomaat in geval van storing, binnen 24 uur wordt behandeld. U blijft bovendien ook eenvoudig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen via onze nieuwsbrief. Daarnaast stellen wij in "Over ons", ons voor zodat niet alleen een naam maar ook het gezicht daarachter voor u geen verrassing is.

Tot uw Technische Dienst.


Ook interessant:

Onderhoud pistonmachine | Reparatie volautomaat | Reparatie koffie machine | Servicemonteur koffieautomaten | Koffiemachine reparatie


Leverprogramma Nieuwe en Gebruikte Machines KoffieSnel Espressoservice:
 
Crème/Faema/ Rancilio Pistonmachines leverbaar 1, 2, 3 groepen
Egro One Touch Top Milk and Coffee
50 series Coffee, Hot water and Top Milk
70 series Coffee, Hot water and Top Milk
90 series Vitesse Coffee, Hot water, Steam and Milker
Schaerer Twin 500 als occasion
Schaerer Ambiënte
Schaerer Coffee ART Plus
Schaerer Cellebration BCL

Nieuws

KoffieSnel.nl Espressoservice is gestart medio juli 2004 als eenmansbedrijf, opgericht door Henri Bijl.

Ons bedrijf telt nu zeven fulltime en vier parttime medewerkers...

Lees meer...

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul hieronder het contactformulier in.

Velden met * zijn verplicht

© KoffieSnel.nl EspressoserviceRoosendaalseweg 114 4756 AE Kruisland085 7325540info@koffiesnel.nl