menu

Espressomonteur

Een espressomonteur zorgt ervoor dat u in uw bedrijf altijd geniet van heerlijke koffie. U contacteert ons voor een uitgebreide dienstverlening. Onderhoud en reparatie van espressomachines en koffiemachines is voor ons een dagelijkse bezigheid. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze espressomonteur zorgt voor een snelle reparatie

Het kan overal gebeuren: u plaatst uw kopje, drukt op de knop en…. niets. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn wanneer uw koffiemachine defect is. Daarom staat onze espressomonteur te allen tijde voor u klaar om uw probleem te verhelpen. We hechten dan ook veel waarde aan een snelle service. Doorgaans sturen we binnen 24 uur een espressomonteur naar u toe om het probleem met uw machine te verhelpen. Al onze monteurs zijn goed opgeleid, zeer ervaren en beschikken over uitvoerige kennis over uw koffiemachine(s). Of u nu koffie zet met een volautomaat of een pistonmachine: onze espressomonteur weet altijd direct een correcte diagnose te stellen. Wij vertellen u wat er mis is met uw machine en hoe wij dit op kunnen lossen. Veruit de meeste defecten verhelpen we nog dezelfde dag, zodat u niet lang zonder verse koffie zit. Mocht een machine voor langere tijd buiten gebruik zijn, dan kunnen wij in overleg zorgen voor een tijdelijk te plaatsen vervangend apparaat.

Altijd goede koffie dankzij onze service

Onze espressomonteur doet meer dan alleen uw machine repareren. U kunt ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud aan uw machine. Zo hebt u altijd de garantie van een heerlijke kop verse koffie en snelle service bij een onverhoopt defect. Bel met 085-7325540, bespreek uw wensen met ons en wij vertellen u hoe wij u kunnen helpen.

Ook interessant:

Reparatie koffie machine | Servicemonteur koffieautomaten | Koffiemachine reparatie | Espresso Pistonmachine | Espresso reparatie


Leverprogramma Nieuwe en Gebruikte Machines KoffieSnel Espressoservice:
 
Crème/Faema/ Rancilio Pistonmachines leverbaar 1, 2, 3 groepen
Egro One Touch Top Milk and Coffee
50 series Coffee, Hot water and Top Milk
70 series Coffee, Hot water and Top Milk
90 series Vitesse Coffee, Hot water, Steam and Milker
Schaerer Twin 500 als occasion
Schaerer Ambiënte
Schaerer Coffee ART Plus
Schaerer Cellebration BCL

Nieuws

KoffieSnel.nl Espressoservice is gestart medio juli 2004 als eenmansbedrijf, opgericht door Henri Bijl.

Ons bedrijf telt nu zeven fulltime en vier parttime medewerkers...

Lees meer...

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul hieronder het contactformulier in.

Velden met * zijn verplicht

© KoffieSnel.nl EspressoserviceRoosendaalseweg 114 4756 AE Kruisland085 7325540info@koffiesnel.nl