menu

Espressomachine onderhoud

Espressomachine onderhoud

Onderhoud aan uw espresso volautomaat machine en andere kofiemachines (Pistonmachines, en/of Schaerer en Egro volautomaten) laat u vakkundig uitvoeren door KoffieSnel.nl Espressoservice. Ons bedrijf zag medio juli 2004 het levenslicht. Wat startte als eenmansbedrijf is door de jaren heen doorgegroeid tot een goed lopende zaak waarin 5 goed opgeleide monteurs werkzaam zijn. Ze lossen landelijk storingen op en verrichten tevens onderhoudswerkzaamheden.

Alleen het beste voor uw espressomachine en het onderhoud

Niets gaat boven de sterke kop espresso die uw espressomachine voor u maakt. De laatste tijd is de koffie echter wat minder lekker, dus u vermoedt dat er onderhoud aan de espresso volautomaat machine nodig is. KoffieSnel.nl Espressoservice staat voor u klaar op de volgende manieren:

Ook voor eerlijk advies over de juiste apparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Overweegt u een nieuw koffiezetapparaat aan te schaffen? Bekijk dan eens onze nieuwe en gebruikte machines.

Wist u dat naast gedegen onderhoud aan uw koffiemachine, zoals een espresso volautomaat machine, ook de juiste waterhardheid van belang is voor een lekkere koffiesmaak en een lekkere crèmelaag? U hebt hier enkel een goede waterontharder voor nodig, die de kalkafzetting beperkt. Het voordeel hiervan is dat de onderhoudskosten afnemen en dat de levensduur van uw espressomachine wordt verlengd.

Sluit een contract af

Wij regelen het onderhoud van uw espressomachine altijd in overleg met u. Mochten er calamiteiten plaatsvinden, dan zorgen wij voor een leentoestel, zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten. Neem voor het onderhoud van uw espresso volautomaat vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer: 085 – 7325540. Via onze website kunt u ook onze contracten bekijken, waar u de keuze hebt uit:

Meer weten: neem contact met ons op

Als u graag meer informatie wenst over onze reparatie en onderhoud van uw espressomachine dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Uiteraard kunt u ook rustig verder lezen op onze website. Hier vindt u een overzicht van onze onderhoudscontracten. Op de pagina "Over ons", stellen wij ons daarnaast graag even voor, zodat niet alleen een naam maar ook het gezicht daarachter voor u geen verrassing is. Geef u op voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Tot uw Technische Dienst.

Ook interessant:

Reparatie espressomachines | Onderhoud koffiemachine | Espresso machine reparatie Amsterdam | Espresso reparatie Amsterdam | Schaerer koffiemachine


Leverprogramma Nieuwe en Gebruikte Machines KoffieSnel Espressoservice:
 
Crème/Faema/ Rancilio Pistonmachines leverbaar 1, 2, 3 groepen
Egro One Touch Top Milk and Coffee
50 series Coffee, Hot water and Top Milk
70 series Coffee, Hot water and Top Milk
90 series Vitesse Coffee, Hot water, Steam and Milker
Schaerer Twin 500 als occasion
Schaerer Ambiënte
Schaerer Coffee ART Plus
Schaerer Cellebration BCL

Nieuws

KoffieSnel.nl Espressoservice is gestart medio juli 2004 als eenmansbedrijf, opgericht door Henri Bijl.

Ons bedrijf telt nu zeven fulltime en vier parttime medewerkers...

Lees meer...

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul hieronder het contactformulier in.

Velden met * zijn verplicht

© KoffieSnel.nl EspressoserviceRoosendaalseweg 114 4756 AE Kruisland085 7325540info@koffiesnel.nl