menu

Monteur koffieautomaten Eindhoven

Heeft u een monteur nodig voor de reparatie van koffieautomaten die werkzaam is in de Randstad, Utrecht, Rhenen en Eindhoven? U vindt uw monteur bij KoffieSnel.nl Espressoservice. Ons bedrijf heeft een uitgebreide ervaring in het verhelpen van storingen en het verrichten van allerlei onderhoudswerkzaamheden aan traditionele pistonmachines van alle merken en volautomaten van de merken Egro en Schaerer. Heeft u koffieautomaat een storing of defect? Wacht niet langer en neem contact met ons op.

Monteur koffieautomaten Utrecht, Rhenen, Randstad en Eindhoven met snelle service

Wanneer u een monteur voor de reparatie of het onderhoud van koffieautomaten van KoffieSnel.nl Espressoservice, actief in onder andere Eindhoven, Rhenen, Utrecht en de Randstad, inschakelt, dan kunt u rekenen op een snelle service. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Onze technici zijn verspreid over heel Nederland en kunnen daardoor ook bij u snel ter plaatse zijn. Meestal weten wij binnen 24 uur uw storing nog te verhelpen, niet alleen doordeweeks, maar ook in de weekenden. Bovendien hanteren wij zeer klantvriendelijke tarieven. Als u bij ons een standaard onderhoudscontract bij ons afsluit, betaalt u niet 150-200%, maar geniet u van een 125-150% regeling bij het verhelpen van een storing in het weekend of tijdens de feestdagen. Sluit u een all-in onderhoudscontract af? Dan betaalt u helemaal niets extra’s als u ons voor een defect aan een koffieautomaat inschakelt buiten de werkdagen. Kortom, op een snelle en voordelige service kunt u rekenen. Onze goed opgeleide monteurs staan voor u klaar. Bovendien staan wij ook garant voor het geven van eerlijk advies over de technische staat van uw espresso apparatuur.

KoffieSnel.nl Espressoservice voor installatie van waterontharder

De waterhardheid is van groot belang voor de smaak van uw koffie en voor een goede crème laag. Door een koffieautomaten monteur van KoffieSnel.nl Espressoservice, die onder meer actief zijn in de Randstad, Eindhoven, Utrecht en Rhenen, kunt u ook een waterontharder van hoge kwaliteit laten installeren. U geniet dan niet alleen van goed water en dus betere koffie, maar ook van een koffieautomaat die langer meegaat en onderhoudskosten die afnemen. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Is uw koffieautomaat stuk en wilt u deze zo snel mogelijk laten repareren? Dan horen wij natuurlijk graag van u! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 7325540.

Tot uw technische dienst!

Ook interessant:

Servicemonteur koffieautomaten | Koffiemachine reparatie | Espresso Pistonmachine | Espresso reparatie | Espressomonteur Amsterdam


Leverprogramma Nieuwe en Gebruikte Machines KoffieSnel Espressoservice:
 
Crème/Faema/ Rancilio Pistonmachines leverbaar 1, 2, 3 groepen
Egro One Touch Top Milk and Coffee
50 series Coffee, Hot water and Top Milk
70 series Coffee, Hot water and Top Milk
90 series Vitesse Coffee, Hot water, Steam and Milker
Schaerer Twin 500 als occasion
Schaerer Ambiënte
Schaerer Coffee ART Plus
Schaerer Cellebration BCL

Nieuws

KoffieSnel.nl Espressoservice is gestart medio juli 2004 als eenmansbedrijf, opgericht door Henri Bijl.

Ons bedrijf telt nu zeven fulltime en vier parttime medewerkers...

Lees meer...

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul hieronder het contactformulier in.

Velden met * zijn verplicht

© KoffieSnel.nl EspressoserviceRoosendaalseweg 114 4756 AE Kruisland085 7325540info@koffiesnel.nl