menu

Reparatie espresso apparaat

Een reparatie voor uw espresso apparaat? Vroeg of laat wordt u hiermee geconfronteerd. Geen enkel apparaat heeft het eeuwige leven. Wat doet u wanneer uw apparaat er onverwacht mee ophoudt? Voordat u overhaast besluit om een duur nieuw apparaat aan te schaffen, belt u eerst naar ons. Wij zijn experts in reparatie van uw espresso apparaat en kunnen snel een monteur sturen om uw machine te repareren.

Reparatie espresso apparaat: altijd snelle service, ook in het weekend

Niemand hoeft er omheen te draaien: goede koffie is belangrijk. Het werk wordt net wat aangenamer wanneer u zo nu en dan een heerlijke kop verse espresso kunt pakken. Daarom bieden wij al sinds 2004 reparatie van uw espresso apparaat aan. Wij begonnen ooit met één monteur, maar beschikken inmiddels over vijf eigen, ervaren en goed opgeleide monteurs die door het hele land reparaties uitvoeren. Wij kunnen altijd zorgen voor een succesvolle reparatie van uw espresso apparaat, of dit nu een volautomaat is of dat u uw espresso zet met een pistonmachine. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij snel een diagnose stellen en weten wij direct wat er nodig is om het apparaat te repareren. Lang hoeft u doorgaans niet te wachten op een reparatie: wij kunnen dit meestal dezelfde dag nog verzorgen. Wanneer u ons belt voor een reparatie van de espresso apparaat, kunnen wij in veruit de meeste gevallen binnen 24 uur een monteur sturen. Zo weet u zeker dat u nooit lang zonder verse koffie zit.

Repareren of onderhouden: wij zijn uw partner

Naast reparatie is KoffieSnel.nl ook gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud. Door goed onderhoud te laten plegen aan uw machines, verkleint u de kans dat deze defecten gaan vertonen. Daarbij blijft u te allen tijde genieten van optimale, heerlijk volle en hete espresso. Precies zoals u wilt. Bel ons op 085-7325540 om uw wensen te bespreken. Wij nemen graag de tijd om uit te leggen hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Ook interessant:

Reparatie volautomaat | Reparatie koffie machine | Servicemonteur koffieautomaten | Koffiemachine reparatie | Espresso Pistonmachine


Leverprogramma Nieuwe en Gebruikte Machines KoffieSnel Espressoservice:
 
Crème/Faema/ Rancilio Pistonmachines leverbaar 1, 2, 3 groepen
Egro One Touch Top Milk and Coffee
50 series Coffee, Hot water and Top Milk
70 series Coffee, Hot water and Top Milk
90 series Vitesse Coffee, Hot water, Steam and Milker
Schaerer Twin 500 als occasion
Schaerer Ambiënte
Schaerer Coffee ART Plus
Schaerer Cellebration BCL

Nieuws

KoffieSnel.nl Espressoservice is gestart medio juli 2004 als eenmansbedrijf, opgericht door Henri Bijl.

Ons bedrijf telt nu zeven fulltime en vier parttime medewerkers...

Lees meer...

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul hieronder het contactformulier in.

Velden met * zijn verplicht

© KoffieSnel.nl EspressoserviceRoosendaalseweg 114 4756 AE Kruisland085 7325540info@koffiesnel.nl