menu

Schaerer TWIN 500

Voor onderhoud aan uw, en Schaerer TWIN 500, Ambiënte en of ART+ volautomaat is KoffieSnel.nl Espressoservice bij uitstek "De expert" voor dit type machines. Waar Henri Bijl in 2004 besloot KoffieSnel.nl Espressoservice als eenmansbedrijf op te richten, zijn nu 5 goed opgeleide monteurs werkzaam. Wij verrichten onderhoudswerkzaamheden en verhelpen storingen snel en vakkundig door heel het land.

Een onderhoudscontract afsluiten voor onder meer Schaerer TWIN 500
Neem voor het onderhoud van uw pistonmachine/Schaerer TWIN 500, en of Egro volautomaten vrijblijvend contact met ons op via ons telefoonnummer: 085 – 7325540. Wij regelen het onderhoud altijd in overleg met u. Mochten er calamiteiten plaatsvinden, dan zorgen wij voor een leentoestel, zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten.

 Via onze website kunt u ook onze contracten bekijken, waar u de keuze hebt uit:

Het juist onderhouden voor uw Schaerer volautomaat waaronder TWIN 500
Niets gaat boven de sterke kop espresso, met inbegrip van alle overige mogelijkheden, die uw volautomaat voor u maakt. De laatste tijd smaakt de koffie minder lekker dan dat u gewend bent. Onderhoud van uw Schaerer TWIN 500 kan dan uitkomst bieden. KoffieSnel.nl Espressoservice staat voor u klaar op de volgende manieren:

Een goede koffiesmaak en een goede crèmelaag. Dit verkrijgt u door de juiste waterhardheid te vinden. U hebt hier enkel een goede waterontharder voor nodig, die de kalkafzetting beperkt. Het voordeel hiervan is dat de onderhoudskosten afnemen en dat de levensduur van uw machine wordt verlengd.

Meer weten: neem contact met ons op
Via onze website kunt u zich opgeven voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van ons laatste nieuws. Daarnaast stellen wij in "Over ons", ons voor zodat niet alleen een naam maar ook het gezicht daarachter voor u geen verrassing is. Als u graag meer informatie wenst over onze reparatie- en onderhoudsservice dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons telefoonnummer: 085 – 7325540. Via onze website kunt u eens kijken naar onze onderhoudscontracten, waarbij u ervan verzekerd bent dat uw volautomaat in geval van storing, binnen 24 uur wordt behandeld.

Tot uw Technische Dienst.

Ook interessant:

Monteur koffieautomaten Eindhoven | Onderhoud pistonmachine | Reparatie volautomaat | Reparatie koffie machine | Servicemonteur koffieautomaten


Leverprogramma Nieuwe en Gebruikte Machines KoffieSnel Espressoservice:
 
Crème/Faema/ Rancilio Pistonmachines leverbaar 1, 2, 3 groepen
Egro One Touch Top Milk and Coffee
50 series Coffee, Hot water and Top Milk
70 series Coffee, Hot water and Top Milk
90 series Vitesse Coffee, Hot water, Steam and Milker
Schaerer Twin 500 als occasion
Schaerer Ambiënte
Schaerer Coffee ART Plus
Schaerer Cellebration BCL

Nieuws

KoffieSnel.nl Espressoservice is gestart medio juli 2004 als eenmansbedrijf, opgericht door Henri Bijl.

Ons bedrijf telt nu zeven fulltime en vier parttime medewerkers...

Lees meer...

Heeft u een vraag en/of opmerking? Vul hieronder het contactformulier in.

Velden met * zijn verplicht

© KoffieSnel.nl EspressoserviceRoosendaalseweg 114 4756 AE Kruisland085 7325540info@koffiesnel.nl