Egro volautomaat

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Home » Egro volautomaat

Voor onderhoud aan uw Egro Spiri, 50 serie Coffee, Hot water and Top Milk, 70 serie idem VT42 (90 serie) and Milker, VT53 (90serie) idem met cappuccino tore en de Egro One Top Milk and Coffee volautomaat is KoffieSnel.nl Espressoservice bij uitstek “De expert” voor uw koffiemachine. Ons bedrijf zag medio juli 2004 het levenslicht. Henri Bijl besloot toen KoffieSnel.nl Espressoservice als eenmansbedrijf op te richten. Met de jaren zijn wij gegroeid waardoor wij nu vijf goed opgeleide monteurs hebben die door heel het land storingen oplossen en onderhoudswerkzaamheden verrichten.

Het juist onderhouden voor uw Egro volautomaat

Niets gaat boven de sterke kop espresso, met inbegrip van alle overige mogelijkheden, die uw Egro volautomaat of koffiemachine voor u maakt. De laatste tijd is de koffie echter wat minder lekker, dus u vermoedt dat er onderhoud aan de machine nodig is. KoffieSnel.nl Espressoservice staat voor u klaar op de volgende manieren:

 • Wij staan ook in de weekenden voor u klaar;
 • Service binnen 24 uur, waarbij wij de storing meestal nog op dezelfde dag kunnen verhelpen;
 • Levering tegen sterk concurrerende prijzen;
 • Nieuwe en gebruikte machines, voor als u toch een nieuw koffiezetapparaat overweegt;
 • Wij bieden reparatie en onderhoud;
 • Bovendien geven wij u open en eerlijk advies over uw apparatuur.

U kunt ook bij ons terecht voor het afsluiten van een onderhoudscontract

Neem voor het onderhoud van uw pistonmachine, Schaerer, en of Egro volautomaten en koffiemachine vrijblijvend contact met ons op of bekijk de verschillende onderhoudscontracten op onze website, waarbij u de keuze heeft uit:

 • All-in
 • Strandcontract
 • Standaard
 • Standaard Plus (+)

Onderhoud wordt in overleg met u geregeld. Wanneer er zich calamiteiten voordoen krijgt u van ons een leentoestel waardoor u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten.

Zorg voor de juiste waterhardheid

Naast een gedegen koffiemachine zoals een Egro volautomaat is de juiste waterhardheid van belang voor een goede crèmelaag en de koffiesmaak. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste waterhardheid. Een goede waterontharder is het enige dat u hiervoor nodig heeft. Door het gebruik van de waterontharder blijft de kalkafzetting beperkt. Mede hierdoor wordt de levensduur van uw machine verlengd en nemen de onderhoudskosten af.

Meer informatie over onze zaak onze service en het laatste nieuws

Als u graag meer informatie wenst over onze reparatie- en onderhoudsservice voor bijvoorbeeld een Egro koffiemachine dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via ons telefoonnummer: 0167 53 67 44. Via onze website kunt u eens kijken naar onze onderhoudscontracten, waarbij u ervan verzekerd bent dat uw volautomaat in geval van storing, binnen 24 uur wordt behandeld.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!