Espressomachine professioneel

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Wilt u uw espressomachine van een professioneel onderhoud voorzien? Of heeft deze een defect en dient het probleem zo snel mogelijk opgelost te worden? Neem dan contact op met KoffieSnel.nl Espressoservice. Onze vakkundige monteurs weten iedere storing binnen 24 uur op te lossen en kunnen in samenspraak met u uw machine van een deskundig onderhoud voorzien.

Espressomachine voor professioneel gebruik gaat langer mee met waterontharder

Heeft u een espressomachine voor professioneel gebruik? Deze gaat langer mee wanneer u een waterontharder laat installeren, bijvoorbeeld door een monteur van KoffieSnel.nl Espressoservice. U voorkomt dan kalkafzetting in de boilers en ventielen en dat merkt u natuurlijk ook in uw onderhoudskosten. Bovendien gaat de kwaliteit van uw koffie en crème laag erop vooruit. Wilt u KoffieSnel.nl Espressoservice inschakelen voor een reparatie of een onderhoud? Dan kunt u ervoor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten.

Sluit een contract af en kom nooit meer zonder koffie te zitten

Het afsluiten van een onderhoudscontract brengt een aantal voordelen met zich mee, waaronder dat de onderdelen van uw koffieautomaat altijd op voorraad zijn, zodat een kapot onderdeel snel vervangen kan worden. Ook hebben wij een leenmachine ter beschikking wanneer een calamiteit zich voordoet. Ook geniet u van een gereduceerd of zelfs geen weekend- en feestdagentoeslag wanneer u een monteur in het weekend of op een feestdag inschakelt. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan indien u meer informatie wilt over de kosten die het afsluiten van een onderhoudscontract met zich meebrengen. Dit kunt u doen door te bellen naar 0167 53 67 44. Wij zijn u graag van dienst wanneer uw espressomachine een professioneel onderhoud of een deskundige reparatie nodig heeft.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!