Espressomonteur

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Een espressomonteur van KoffieSnel.nl Espressoservice zorgt ervoor dat u in uw bedrijf altijd geniet van heerlijke koffie. U contacteert ons voor een uitgebreide dienstverlening. Onderhoud en reparatie van espressomachines en koffiemachines is voor ons een dagelijkse bezigheid. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze espressomonteur zorgt voor een snelle reparatie

Het kan overal gebeuren: u plaatst uw kopje, drukt op de knop en…. niets. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn wanneer uw koffiemachine defect is. Daarom staat onze espressomonteur te allen tijde voor u klaar om uw probleem te verhelpen. We hechten dan ook veel waarde aan een snelle service. Doorgaans sturen we binnen 24 uur een espressomonteur naar u toe. Al onze monteurs zijn goed opgeleid, zeer ervaren en beschikken over uitvoerige kennis over uw koffiemachine(s). Of u nu koffie zet met een volautomaat of een pistonmachine: onze espressomonteur weet altijd direct een correcte diagnose te stellen. Wij vertellen u wat er mis is met uw machine en hoe wij dit op kunnen lossen. Veruit de meeste defecten verhelpen we nog dezelfde dag, zodat u niet lang zonder verse koffie zit. Mocht een machine voor langere tijd buiten gebruik zijn, dan kunnen wij in overleg zorgen voor een tijdelijk te plaatsen vervangend apparaat.

Altijd goede koffie dankzij onze service

Onze espressomonteur doet meer dan alleen het repareren van uw machine. U kunt ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud aan uw machine. Zo hebt u altijd de garantie van een heerlijke kop verse koffie en snelle service bij een onverhoopt defect. Bel met 0167 53 67 44, bespreek uw wensen met ons en wij vertellen u hoe wij u kunnen helpen.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!