Onderhoud espressomachine

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Voor onderhoud aan uw espressomachine (Pistonmachines, en/of Schaerer en Egro volautomaten) maakt u gebruik van de expertise van KoffieSnel.nl Espressoservice. Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 2004 zijn wij uitgegroeid tot een team van vijf goed opgeleide monteurs. Onze monteurs verrichten onderhoudswerkzaamheden door heel het land. Ook storingen worden door ons snel en vakkundig verholpen zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten.

U kunt ook bij ons terecht voor het afsluiten van een onderhoudscontract

Neem voor het onderhoud van uw espressomachine (Pistonmachines, en/of Schaerer en Egro volautomaten) vrijblijvend contact met ons op. Via onze website kunt u ook onze contracten bekijken, waar u de keuze heeft uit:

  • Standaard
  • Standaard Plus (+)
  • All-in
  • Strandcontract
  • Wij regelen het onderhoud altijd in overleg met u;
  • Mochten er calamiteiten plaatsvinden, dan zorgen wij voor een leentoestel, zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten.

Niet alleen gedegen onderhoud en een goede espressomachine verzekeren u van een dagelijks vers kopje koffie. Ook de het verkrijgen van de juiste waterhardheid is van belang. Hiervoor heeft u enkel een waterontharder nodig. Een waterontharder zorgt ervoor dat de kalkafzetting beperkt is met als extra voordeel: een langere levensduur van uw machine en minder onderhoudskosten.

Het juist onderhoud voor uw espressomachine

Niets gaat boven de sterke kop espresso die uw espressomachine voor u maakt. De laatste tijd is de koffie echter wat minder lekker, dus u vermoedt dat er onderhoud aan de espressomachine nodig is. KoffieSnel.nl Espressoservice staat voor u klaar op de volgende manieren:

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!