Onderhoud espressomachine

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Home » Onderhoud espressomachine

Voor onderhoud aan uw espressomachine (pistonmachines of volautomaten van Schaerer en Egro) maakt u gebruik van de expertise van KoffieSnel.nl Espressoservice. Sinds het ontstaan van ons bedrijf in 2004 zijn wij uitgegroeid tot een team van vijf goed opgeleide monteurs. Onze monteurs verrichten onderhoudswerkzaamheden door heel het land. Denkt u aan het plegen van onderhoud aan uw espressoapparaat in Amsterdam. Ook storingen worden door ons snel en vakkundig verholpen zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten.

Schakel ons in voor het onderhoud van uw espressomachine

Onderhoud van uw espressoapparaat in Amsterdam heeft alleen zin wanneer dit uitgevoerd wordt door een expert. Wij zijn u dan ook zeer graag van dienst met vakkundig advies, onderhoud en reparaties aan uw espressoapparaat in Amsterdam, maar ook bij de aanschaf van een nieuw espressomachine. Zelfs voor het leveren van een tijdelijk te plaatsen machine kunt u bij ons terecht. Onderhoud en reparaties gaan immers vaak hand in hand. Beter gezegd: een gebrek aan onderhoud leidt vaak tot reparaties en dat is zonde. Schakel daarom onze monteurs in voor het onderhoud van uw espressomachine. Via onze website kunt u onze onderhoudscontracten bekijken, waar u de keuze heeft uit:

  • Standaard
  • Standaard Plus (+)
  • All-in
  • Strandcontract
  • Wij regelen het onderhoud altijd in overleg met u;
  • Mochten er calamiteiten plaatsvinden, dan zorgen wij voor een leentoestel, zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten.

Niet alleen gedegen onderhoud en een goede espressomachine verzekeren u van een dagelijks vers kopje koffie. Ook de het verkrijgen van de juiste waterhardheid is van belang. Hiervoor heeft u enkel een waterontharder nodig. Een waterontharder zorgt ervoor dat de kalkafzetting beperkt is met als extra voordeel: een langere levensduur van uw machine en minder onderhoudskosten.

Het juist onderhoud voor uw espressoapparaat in Amsterdam

Niets gaat boven de sterke kop espresso die uw espressomachine voor u maakt. Is de koffie de laatste tijd echter wat minder lekker en vermoedt u dat er onderhoud aan uw espressomachine nodig is? KoffieSnel.nl Espressoservice in Kruisland, nabij Roosendaal, staat voor u klaar op de volgende manieren:

  • Wij bieden reparatie en onderhoud;
  • Service binnen 24 uur, waarbij wij de storing meestal nog op dezelfde dag kunnen verhelpen;
  • Levering tegen sterk concurrerende prijzen.

Bovendien staan wij ook in de weekenden voor u klaar en geven wij u open en eerlijk advies over uw apparatuur. Als u toch een nieuw koffiezetapparaat overweegt heeft u bij ons keuze uit nieuwe en gebruikte machines.

Kom meer te weten over ons bedrijf en onze dienstverlening

Neem voor meer informatie over onze reparatie- en onderhoudsservice voor bijvoorbeeld uw espressoapparaat in Amsterdam gerust contact met ons op door te bellen naar 0167 53 67 44. Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw espresso pistonmachine in geval van storing, binnen 24 uur wordt behandeld? Oriënteer u dan eens via onze website op onze onderhoudscontracten.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!