Reparatie espressomachines

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Home » Reparatie espressomachines

Voor onderhoud en reparatie van uw espressomachines (espresso pistonmachine of Schaerer en Egro volautomaat) in Amsterdam kunt u terecht bij KoffieSnel.nl Espressoservice. Niemand hoeft er omheen te draaien: goede koffie is belangrijk. Het werk wordt net wat aangenamer wanneer u zo nu en dan een heerlijke kop verse espresso kunt pakken. Oprichter Henri Bijl startte het bedrijf in 2004 in Kruisland, nabij Roosendaal. Vandaag de dag beschikken wij over een team van vijf goed opgeleide monteurs die door heel het land storingen oplossen en onderhoudswerkzaamheden verrichten.

Onderhoud en reparatie van espressomachines

De reparatie van uw espressomachine in Amsterdam, zoals een espresso pistonmachine of ander espressoapparaat, kunt u met een gerust hart aan de ervaren monteurs KoffieSnel.nl Espressoservice overlaten. Zo geniet u weer snel van een heerlijke kop koffie. Naast reparatie en onderhoud van uw espressoapparaat in Amsterdam, zoals een espresso pistonmachine, profiteert u bij ons van onder meer:

  • Service binnen 24 uur, waarbij wij de storing meestal nog op dezelfde dag kunnen verhelpen;
  • Wij zijn u ook in het weekend graag van dienst;
  • Wij leveren tegen sterk concurrerende prijzen.

Mocht u toch een nieuw koffiezetapparaat willen aanschaffen dan geven wij u open en eerlijk advies over uw apparatuur. U heeft bij ons keuze uit nieuwe en gebruikte machines. Naast reparatie van espressomachines helpen wij u graag bij het vinden van de juiste waterhardheid. Dit is van belang voor de koffiesmaak, maar ook voor een goede crèmelaag. U heeft hier enkel een goede waterontharder voor nodig, die de kalkafzetting beperkt. Het voordeel hiervan is dat de onderhoudskosten afnemen en dat de levensduur van uw machine wordt verlengd.

Sluit een contract af voor het onderhoud van uw koffiemachines

U weet natuurlijk nooit van tevoren wanneer espressomachines behoefte hebben aan een reparatie. Koffieapparaten worden dagelijks zeer intensief gebruikt en dan kan het een keer voorkomen dat een reparatie nodig is. Wij regelen het onderhoud of de reparatie van uw espressoapparaat altijd in overleg met u. Mochten er calamiteiten plaatsvinden, dan zorgen wij voor een leentoestel, zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten. Neem voor het onderhoud of de reparatie van uw espresso pistonmachine, Egro volautomaten of ander espressomachine in Amsterdam vrijblijvend contact met ons op. Via onze website kunt u ook onze contracten bekijken, waarbij u de keuze heeft uit:

  • Standaard
  • Standaard Plus (+)
  • All-in
  • Strandcontract

Vraag eenvoudig meer informatie op

Hoewel wij de reparatie van uw espressoapparaat in Amsterdam altijd bijzonder snel voor u verzorgen, is voorkomen altijd beter dan genezen. Merkt u dat de kwaliteit van de koffie achteruitgaat, dat het apparaat trager werkt of niet meer functioneert zoals voorheen? Neem dan contact met ons op! Ook wanneer u graag meer informatie wenst over onze reparatie- en onderhoudsservice waaronder de reparatie van espressomachines, kunt u vrijblijvend contact opnemen via 0167 53 67 44. Bekijk op onze website onze onderhoudscontracten, waarbij u ervan verzekerd bent dat uw espresso pistonmachine in geval van storing binnen 24 uur wordt behandeld.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!