Reparatie koffie machine

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

De reparatie van een koffiemachine is een vak. Een vak dat wij als geen ander verstaan. Wij repareren namelijk al sinds 2004 koffiemachines. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om ook de reparatie van uw koffiemachine snel en vakkundig uit te voeren. Of u nu gebruikmaakt van een volautomaat of een pistonmachine: wij bieden u een snelle service tegen zeer scherpe tarieven.

Professionele reparaties van koffiemachines sinds 2004

Sinds 2004 zorgen wij voor de reparatie van uw koffiemachine. Destijds deden wij dit met één monteur. De vraag naar onze diensten nam echter structureel toe en tegenwoordig hebben wij vijf goed opgeleide monteurs in dienst die (zelfs in het weekend) het hele land door rijden voor reparaties aan allerlei soorten koffiemachines. We zijn de nummer één partij om de reparatie van uw koffiemachine te verzorgen. Dit om een aantal redenen. Allereerst kunnen wij zeer snel ter plaatse zijn. Vaak zorgen we ervoor dat een monteur binnen 24 uur bij u is om uw probleem of storing te verhelpen. Daarnaast kunnen wij dankzij onze uitvoerige kennis van alle soorten machines het probleem doorgaans dezelfde dag nog verhelpen. Ook voeren wij onze werkzaamheden uit tegen zeer scherpe tarieven.

Voor reparatie, maar ook voor onderhoud moet u bij ons zijn

Wij voeren de reparatie van uw koffiemachine met veel plezier voor u uit. Voor u is het echter nog fijner wanneer er geen reparatie nodig is. Daarom vertrouwt u op ons voor een goed onderhoud van uw koffiemachines. Door periodiek of preventief onderhoud verlengt u de levensduur van uw machines en – ook niet onbelangrijk – de kwaliteit van de koffie blijft gegarandeerd goed. Heeft u behoefte aan de reparatie van een koffiemachine, zoals een espressoapparaat, of wilt u onderhoud laten plegen? Bel ons op 0167 53 67 44 om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden diverse onderhoudscontracten en kunnen u tevens van dienst zijn met het leveren van tijdelijke of nieuwe machines.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!