Schaerer koffiemachine

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Home » Schaerer koffiemachine

Voor onderhoud aan uw Schaerer koffiemachine in Utrecht, Arnhem, Rotterdam of elders in Nederland is KoffieSnel.nl Espressoservice in Kruisland, nabij Roosendaal, bij uitstek de expert. Met de jaren zijn wij gegroeid, waardoor wij nu vijf goed opgeleide monteurs hebben die door heel het land storingen oplossen en onderhoudswerkzaamheden verrichten. Ons bedrijf zag het levenslicht medio juli 2004. Henri Bijl besloot toen KoffieSnel.nl Espressoservice als eenmansbedrijf op te richten en met succes!

Het juist onderhouden van uw Schaerer koffiemachine

Met Schaerer koffiemachine bij u op kantoor in Utrecht, Arnhem, Rotterdam geniet u elke dag van een lekkere kop koffie. Om ervoor te zorgen dat uw Schaerer koffiemachine dag in dag uit optimaal functioneert staat KoffieSnel.nl Espressoservice voor u klaar in onder andere de omgeving van Arnhem, Utrecht en Rotterdam. Wij leveren altijd een uitstekende service, zoals:

 • Levering tegen sterk concurrerende prijzen;
 • Wij bieden reparatie en onderhoud;
 • Service binnen 24 uur, waarbij wij de storing meestal nog op dezelfde dag kunnen verhelpen;
 • Bovendien geven wij u open en eerlijk advies over uw apparatuur.
 • Wij staan ook in de weekenden voor u klaar;
 • Nieuwe en gebruikte machines, voor als u toch een nieuw koffiezetapparaat overweegt.

U kunt bij ons ook terecht voor het afsluiten van een onderhoudscontract:

Neem voor het onderhoud van uw pistonmachine, Schaerer of Egro koffiemachine en volautomaten vrijblijvend contact met ons op. Op onze website kunt u kijken naar onze onderhoudscontracten, waarbij u ervan verzekerd bent dat uw volautomaat in geval van storing, binnen 24 uur wordt behandeld. U heeft de keuze heeft uit:

 • Standaard
 • Standaard Plus (+)
 • All-in
 • Strandcontract
 • Wij regelen het onderhoud altijd in overleg met u;

Mochten er calamiteiten plaatsvinden, dan zorgen wij voor een leentoestel, zodat u nooit zonder een vers kopje koffie komt te zitten. Ook helpen wij u graag bij het vinden van de juiste waterhardheid. U geniet dan niet alleen van beter water en dus betere koffie, maar ook van een koffieautomaat met een langere levensduur. Dat merkt u natuurlijk ook in uw portemonnee. U heeft hier enkel een goede waterontharder voor nodig, die de kalkafzetting beperkt. Het voordeel hiervan is dat de onderhoudskosten afnemen en dat de levensduur van uw machine wordt verlengd. Regelmatige reiniging van uw Schaerer koffiemachine in Utrecht, Arnhem, Rotterdam is ook van belang. Daarom kunt u bij ons ook diverse reinigingsmiddelen voor uw koffiemachine kopen.

Kom meer te weten over een onze koffiemachines

Heeft u een koffiemachine van Schaerer in uw keuken te Rotterdam, Utrecht of Arnhem staan en heeft deze een storing? Of wenst u graag meer informatie over onze reparatie- en onderhoudsservice? Neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0167 53 67 44. Voor u het weet functioneert uw koffieautomaat weer zoals deze zou moeten dankzij onze servicemonteur.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!