Een vacature als servicemonteur in Kruisland

 

Neem snel contact op!

}

Uw probleem binnen 24 uur verholpen

Open en eerlijk advies

Inruil van uw oude machine mogelijk

Home » Vacature servicemonteur Kruisland

Bent u op zoek naar een openstaande vacature voor een servicemonteur van koffiemachines in de omgeving van Kruisland? Bij KoffieSnel.nl Espressoservice in Kruisland, nabij Roosendaal, kunt u werken als servicemonteur, die koffiemachines repareert door heel Nederland. Wij voorkomen dat een klant zonder vers kopje koffie komt te zitten. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2004 hebben wij veel ervaring en expertise opgedaan. Door de jaren heen zijn wij gegroeid van een eenmansbedrijf naar een goedlopend bedrijf bestaande uit een volledig team. Als u, na het succesvol solliciteren op de vacature, bij ons in Kruisland komt werken als servicemonteur, gaat u aan de slag met het verrichten van onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen.

Solliciteer op onze vacature als servicemonteur in Kruisland

Wij zijn op zoek naar een gedreven servicemonteur die graag bij ons komt werken en die het leveren van kwaliteit en een uitstekende service erg belangrijk vindt. Als onze vacature u bevalt en u bij ons in Kruisland wilt werken als servicemonteur, pleegt u onderhoud aan diverse soorten espressomachines. Natuurlijk leiden wij u zo goed mogelijk op zodat u goed voorbereid op pad gaat. Dit doen wij middels een interne opleiding waarna u zelf reparaties, onderhoud en andere werkzaamheden uitvoert. Denkt hierbij aan het vervangen van onderdelen, met de focus op klantvriendelijkheid.

Kom bij ons werken als servicemonteur

Wij zijn werkzaam door heel Nederland, van Breda tot Amsterdam. Denkt u dat onze vacature perfect bij u past en wilt u graag werken als servicemonteur vanuit Kruisland? Solliciteer dan direct en stuur een beknopte motivatiebrief samen met uw cv naar ons op. Heeft u voor het solliciteren nog vragen over de werkzaamheden of wilt u graag nog wat extra informatie over ons bedrijf of over ons team? Neem dan gerust contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 0167 53 67 44.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Heeft u problemen met uw espresso pistonmachine?

Vul het contactformulier in of bel ons direct.
Uw probleem wordt binnen 24 uur verholpen!